Kestävät istuinsuojat autoon

Istuinsuojilla auton penkit on helppo pitää siisteinä. Suojat saa kätevästi paikalleen ja pois. Sama malli sopii kaikille autotyypeille. Istuinsuojiin saat halutessasi yrityksen logon brodeerattuna.

Valmistamme kestävät istuinpäälliset Enstex- kankaasta ja ne ovat ns. yhdenkoon likasuojia. Istuinpäällinen on yhtenäinen, peittäen niskatuen, selkäosan ja istuinosan. Istuinsuojassa ei ole kiinnitettäviä koukkuja, vaan kiinnitys ja kiritys on toteutettu kuminauhoilla, joita on kolme, pitäen ja kiristäen istuinpäällisen hyvin paikoillaan.

 

Vihreä auton istuinsuojaTurvatyynymallinen istuinsuojaHenkilöauton istuinpäällinenValmistamme myös istuinsuojat takaistuimillePakettiauton leveä istuinpäällinenTaskullinen istuinsuoja

 

 

 

 

 

Auton istuinpäälliset

Istuinsuojia valmistetaan perusmallin lisäksi turvatyynymallia, joka soveltuu autoihin, joissa istuinosan sivussa sivuturvatyyny (airbag), taskullista mallia, taskut selkäosassa takapenkille päin, leveää etuistuinmallia, pakettiauton kahden istuttavalle istuimelle, sekä takaistuimille henkilöautoihin ja esim. henkilökuljetusautoihin, joissa leveitä erikoispenkkejä. Katso istuinsuojan mitoitusohje tilauslomakkeelta.

Istuinpäälliset soveltuvat kaikille autoileville ihmisille ja autoihin. Jossain vaiheessa meillä jokaisella autonkäyttäjällä menee vaatteet märiksi, likaisiksi, hikisiksi  ja jos touhuilet eläinten kanssa, niin silloin istuinsuoja on lähes välttämätön karvojen vuoksi. Istuinsuojan saa myös kätevästi säilytettyä säilytyspussissa, joka on tehty juuri istuinsuojan säilytystä varten, istuinsuojapussin suojineen voi säilyttää joko penkin alla tai takakontissa ja näin auto ja istuinsuoja säilyvät aina puhtaampana.

Brodeeraus

Istuinsuojien brodeerausIstuinsuojat saa myös logo- tai tekstimerkinnöillä, jotka yleensä tehdään brodeeraamalla istuinpäälliset, koska Enstex-kankaassa normaali silkkipainettu merkintä ei kestä kovinkaan hyvin kulutusta ja pesua. Istuinsuoja on hyvä ja näkyvä mainospaikka, istuinsuojan brodeerattu logo näkyy autosta erittäin hyvin, jolloin ohikulkevat huomaavat aivan varmasti mitä suojaan on merkattu.

 

Värivaihtoehdot

istuinsuojien-varitValmistamme istuinsuojia neljää eriväriä, tummansininen, tummanvihreä, tummanharmaa ja mustaa. (Väritäplät) Voimme myös valmistaa istuinsuojia muistakin materiaaleista, kuten teemme esim. John Deere Forestrylle metsäkoneisiin, omalla värillä ja kangasmateriaalilla.

 

Istuinsuojien hinnat

 • Perusmalli/kpl 24,50 €
 • Taskullinen malli/kpl 29,50 €
 • Turvatyynymalli/kpl 29,50 €
 • Leveä etuistuin hinta/kpl 35,00 €
 • Takaistuinsuoja, jossa lannevyö keskellä hinta/kpl 35,00 €
 • Takaistuinsuoja, jossa kolmepistevyö keskellä hinta/kpl 50,00 €
 • Säilytyspussin hinta/kpl 6 €

(Hinnat sisältävät alv:n 24 %)

Isommat erät, soita 040 151 0200 tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja pyydä tarjous.
Logon brodeeraushinta sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat istuinsuojat ja brodeeraukset, mainio idea vaikkapa liikelahjana omille asiakkaille.

 

Näin asennat istuinpäälliset:

 1. Vedä selkänojan huppuosa ja kuminauhalenkki (istuinosan ja selkänojan taitteessa oleva kuminauha) niskatuen ylitse selkänojan päälle.
 2. Laita istuinosan etureuna paikoilleen ja työnnä kangasta istuinosan/selkäosan taitteeseen sekä vedä kangas tiukalle selkänojasta.
 3. Mahdollinen "ylimääräinen" kangas työnnetään istuinosan ja selkänojan taitteessa olevaan väliin.
 4. Viimeiseksi vielä tarkistetaan, että istuinosan ja selkänojan taitteella oleva kuminauhalenkki on hyvin istuimen takana, näin istuinsuoja pysyy hyvin paikoillaan.